2 Aralık 2009 Çarşamba

hiçbir yerin ötesi

ne akla hizmet bu ismi koydum bloguma bilmiyorum.
sanırım egzantrik bişi olsun istediğimden. oldum olası severim böyle egzantrik şeyleri. ilk kaf dağının arkası muhabbetini duyduğumda fark ettim bunu. kaf dağı zaten masal. bir de arkası var. hani sinema filmlerinin kamera arkası gibin. kaf dağını film gibi düşün. o filmin kamera arkası. ama sen o filmi izlememişsin. öyle bi film olup olmadığını bile bilmiyorsun. ele işte.

bu arada altın düşecek diyorlar. ekonomi böyle işte. bir köpük çıkıyor şişiyor, şişiyor sonra patlıyor. ama köpüğü şişirenlerle patlamaya maruz kalanlar farklı kişiler. insan duyguları da böyle. tatmin edilmemiş bir takım duygular birikiyor birikiyor ve patlıyor. ama patladığında yol açtığı sonuçlarla o duyguları biriktiren etkenlerin çoğu zaman alakası yok.

nihayetinde bilinmezliğe doğru yol alıyorsak bloga hiçbir yerin ötesi demekte bir beis yok. neticede nereye gidersek gidelim daha önce hiç olmamış bir yerde olacağız. hayır. o yer daha önceden var olmuş bile olsa zaman mekan ekseninde aynı yerde aynı anı yaşamamız söz konusu bile değil.

haydi selametle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder